mancare-brasov.ro de vanzare!
 
 
Joi, 26 Apr
Add as a Friend

 
 
Brasov
 
 
Poiana Brasov
 
 
Publicitate
 

aparate foto profesionale

Meniuri pentru restaurante, pizzerii, baruri si cluburi  2012

www.mancare-cluj.ro - comanda mancare online de la restaurante, pizzerii, firme de catering, fast-food-uri, rotiserii, cofetarii din Cluj-Napoca

Din 2006 - comenzi de mancare online de la restaurante, pizzerii, firme de catering, fast-food-uri, rotiserii, cofetarii | meniuri restaurante | reclama
pizza Timisoara - www.mancare-timisoara.ro - comanda mancare online de la restaurante, pizzerii, firme de catering, fast-food-uri din Timisoara
pizza Bucuresti - www.mancare-bucuresti.ro - comanda mancare online de la restaurante, pizzerii, firme de catering, fast-food-uri din Bucuresti

 
Info Util
 
 
City Catering Brasov
City Catering - servicii profesionale de catering
Relatii si comenzi la: 0731 311 260
 

City CateringMeniul zilei cu doar 13 lei ! click pentru detalii...City Catering va asteapta cu ingrediente proaspete si o gama variata de delicii culinare. In fiecare zi puteti comanda meniul zilei, pizza, preparate la rotiserie, preparate a la carte, dulciuri de casa si prajituri.
Servicii:
- Organizare cantine/ Masa de pranz angajati
- Family events
- Corporate events
- Bufet suedez
- Delivery
- Extra 

City este marca inregistrata a companiei Amrita Com. Amrita Com este prezenta pe piata industriei agro alimentare de mai bine de 13 ani, timp in care si-a diversificat si perfectionat serviciile. In ultimii ani a obtinut Locul I  in Topul Judetean al Firmelor (Camera de Comert si Industrie Brasov), la sectiunea Restaurante, Baruri, Cafenele/ Intreprinderi mijlocii, confimand inca o data calitatea serviciilor si produselor.

Portofoliu

Se spune ca nimic nu vorbeste mai bine despre succesul unei companii decat clientii satisfacuti, iar Amrita este onorata sa aiba o importanta lista de astfel de clienti. Din portofoliul nostru de clienti fac parte nume precum: Europharm, Rolem, DTR,  Canaris (Grupul Mix), Elmas, Casa Auto Brasov, Contempo, Ovideo, Spitalul Clinic de Urgenta Brasov, Spitalul CFR, Spitalul Marzescu, Spitalul Astra, Spitalul Tractorul, Energo Brasov, Lubrifin, Clinica Eva, Distrigaz, Wiessmann, IUS, scoli, gradinite,Miele Tehnica, Fundatia Romano-Germana .

Certificari

Compania functioneaza conform standardelor europene privind calitatea procesului si a productiei, fiind avizata ISO 9000 si HACCP (Analiza Punctelor Critice de Control), cat si a avizului tehnic de functionare si sanitar eliberat de catre Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor. De curand compania a fost avizata IS0 22 000. Livrarea se face in containere izoterme, marmide izoterme sau vesela de unica folosinta tinandu-se cont de normele igienico-sanitare si cu personal de specialitate. Transportul se efectueaza cu autoutilitare autorizate de Directia de Sanatate Publica a judetului Brasov.

Va  invitam sa ne cunoasteti! Galeriile Orizont 3000 - Corp B, Brasov

Comenzi si relatii la :
Tel: 0731 311 260 sau 0728 424 841
Tel: 0268 330 611
Fax: 0268 332 803
www.cityfood.ro
www.catering-brasov.ro
office@cityfood.ro
Iosif Daniel - COORDONATOR HORECA- Sef Complex City 0731 311 260
Tot Bujor - COORDONATOR HORECA 0723 409 268

Conceptul City vine cu o gama larga de servicii pentru toate ocaziile, reprezentand garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice precum si un plus de flexibilitate in alcatuirea meniului. Cei peste 13 ani de experienta in industria agroalimentara ne recomanda ca fiind partenerul potrivit pentru orice ocazie.
City  dispune de doua locatii proprii, potrivite pentru evenimente precum receptii, dineuri, mese festive, petreceri de sarbatori, nunti, botezuri. De asemenea la cererea dumneavoastra putem gestiona si alte servicii necesare -  personal complet de servire (coordonator de evenimente, bucatar, ospatari, barmani, picoli, hostes), amenajarea si decorarea locatiei sau alegerea muzicii.

Prezentare Complex City:

1. City Food, are la baza conceptul de self service, care aduce un plus de  rapiditate, varietate culinara si prospetime. Tot la City, puteti incerca pe langa preparatele clasice pizzeria si rotiseria. In plus amenajarea si generozitataea spatiului fac din City gazda perfecta pentru orice eveniment: nunti, cununii, botezuri.  Capacitate : 128 de locuri pe scaune.

2. City Club gazduieste evenimente de top, prezentari de moda, concerte sustinte de vedete sau vizionari de meciuri. In plus City Club este la fel de potrivit pentru organziarea diverselor petreceri de firma sau lansari de produs. Capacitate: 96 de locuri pe scaune.
In curand la City un nou concept de evenimente - Live Music.

3. Catering, aici se pregatesc o parte din preparatele pentru serviciul de catering, intr-o bucatarie modern utilata cu utilaje de ultima generatie si respectand cele mai exigente norme in  domeniu.

4. LIVRARE LA DOMICILIU / DELIVERY
City Food te scoate din impas!
Salate, minuturi, mancaruri gatite, rotiserie, pizza, deserturi de casa, orice ti-ai putea dori iti sta acum la dispozitie printr-un simplu telefon la 0728 424 841 sau 0731 311 260 de luni pana sambata intre orele 11-22, si duminca intre orele 11-20.
Timp de livrare intre 30-45 de minute
Pentru produsele la rotisor timpul de livrare este de 60 minute
Zona de livrare : municipiul Brasov
Comanda minima : 25 lei

Pentru o comanda de minim 50 lei City Food vine la tine a acasa si
si in imprejurimile municipiului Brasov (Sacele, Harman, Cristian, Sanpetru).

Vezi aici meniul de livrare la domiciliu City Catering

 

 

 
 
 
 
paradisulzoo.ro - Pet Shop Online Harta interactiva Brasov - www.hartabrasov.ro
 
© Copyright mancare-brasov.ro | Powered by Iventa Group - din mai 2006

Acest site este actualizat zilnic !
 
www.zilesinopti.ro | Zile si Nopti - Revista de timp liber