mancare-brasov.ro de vanzare!
 
 
Joi, 26 Apr
Add as a Friend

 
 
Brasov
 
 
Poiana Brasov
 
 
Publicitate
 

aparate foto profesionale

Meniuri pentru restaurante, pizzerii, baruri si cluburi – 2012

www.mancare-cluj.ro - comanda mancare online de la restaurante, pizzerii, firme de catering, fast-food-uri, rotiserii, cofetarii din Cluj-Napoca

Din 2006 - comenzi de mancare online de la restaurante, pizzerii, firme de catering, fast-food-uri, rotiserii, cofetarii | meniuri restaurante | reclama
pizza Timisoara - www.mancare-timisoara.ro - comanda mancare online de la restaurante, pizzerii, firme de catering, fast-food-uri din Timisoara
pizza Bucuresti - www.mancare-bucuresti.ro - comanda mancare online de la restaurante, pizzerii, firme de catering, fast-food-uri din Bucuresti

 
Info Util
 
 
 

GRAND HOTEL PERLA CIUCASULUI - Brasov


Complexul Turistic Grand Hotel Perla Ciucasului ofera si gestioneaza servicii specifice organizarii evenimentelor dumneavoastra!

Va asteptam pentru evenimente si trairi de neuitat intr-un spatiu integrat in mijlocul naturii. Va propunem diverse forme de colaborare: fie doar in privinta locatiei, locatia si meniul sau oferte complete.

perla ciucasului brasov


Ne aflam in localitatea Tarlungeni, la 150 km de Bucuresti, 25 km de Predeal si 15 km de Brasov, aproape de poalele masivului Ciucas.

Locatia noastra este una pitoreasca, reprezentativa pentru zona turistica in care se afla, Zizin, cunoscuta pentru apele minerale.

GRAND HOTEL PERLA CIUCASULUI VA OFERA!
- Cadrul natural montan, intim, in mijlocul naturii, ferit de trafic si zgomot, aer curat; Personal ospitalier, instruit in management hotelier

- O abordare optimista si o atitudine deschisa si flexibila din partea personalului implicat in organizarea si desfasurarea evenimentului

- Meniuri si stiluri de servire diverse si bogate; Doar in cadrul complexului nostru va puteti bucura de preparate 100% ecologice produse in ferma proprie. Putem gazdui evenimente de la 10 la 350 de persoane; Dispunem de teren de tenis, fotbal, manej pentru echitatie, biliard, ping-pong, d’arts, stana turistica etc..

- Oferta bogata, variata si adaptabila in organizarea teambuilding-urilor, a meniurilor, a intalnirilor si evenimentelor de orice natura; Spatiu exterior foarte mare pe care se pot desfasura activitati outdoor multiple.

- Spatii multiple pentru activitate in indoor; 2 Sali de Restaurant cu capacitate de 110 persoane si 350 persoane Trei sali amenajate pentru evenimente corporate (20, 45 si 100 locuri), dotate cu aparatura si mobilier specific (flipchart, ecran de proiectie, videoproiector), cu variante multiple de organizare (U-shape, Theatre, Classroom) Tarife avantajoase, oferte speciale.

RESTAURANTUL PERLA CIUCASULUI
Este locul ideal unde va puteti organiza intilnirile si mesele de afaceri, aniversarile si orice eveniment important din viata dumneavoastra.

Intr-o atmosfera distinsa, clientii nostri se vor bucura seara de seara de preparatele noastre delicioase, preparate de maestrii bucatari.

Specialitatile bucatariei traditionale romanesti se imbina intr-o atmosfera placuta cu rafinamentul preparatelor internationale, alaturi de cele mai bune vinuri.

Lasa-te cuprins de savoarea unor delicioase specialitati romanesti si internationale ale restaurantului "Perla Ciucasului", intr-o ambianta de exceptie, potrivita atat pentru intalniri de afaceri, cine romantice, nunti, botezuri, cat si pentru evenimente deosebite, cocktail-uri, mese festive, etc.

Perla Ciucasului dispune de 2 Sali de restaurant special amenajate, unde puteti petrece clipe de neuitat alaturi de prieteni si familie :100 de locuri si 350 locuri.

STANA TURISTICA SI PRODUSE ECOLOGICE 100%
Produsele lactate sunt din ferma proprie(lapte dulce, lapte batut, cascaval, cas, urda,branza de burduf) deasemenea carnea de pui, porc si vita sunt tot din ferma proprie, fiind 100% ecologice.

DATE DE CONTACT:
Str. Tarlungului nr. 110A, Tarlungeni, Brasov
Tel.: 0268-365.600/603/604, Mobil: 0723-144.001
E-mail: office@grandhotel-perlaciucasului.ro
Site: www.grandhotel-perlaciucasului.ro
http://facebook.com/grandhotel.perlaciucasului

 
 
 
 
 
paradisulzoo.ro - Pet Shop Online Harta interactiva Brasov - www.hartabrasov.ro
 
© Copyright mancare-brasov.ro | Powered by Iventa Group - din mai 2006

Acest site este actualizat zilnic !
 
www.zilesinopti.ro | Zile si Nopti - Revista de timp liber